Dla Ukrainy razem z farmaceutami!

Dzięki inspiracji i inicjatywie Pana mgr farm. Tomasza Kasperkiewicza, razem zorganizowaliśmy zbiórkę pieniężną: „Farmaceuci dla Ukrainy”.

Zebrane środki zostały w całości przekazane na pomoc rannym żołnierzom walczącym na froncie i osobom, które nie opuściły kraju.

Humanosh

– Dziękujemy panu Tomaszowi za zaufanie. Jego hojny gest i poderwanie do pomocy koleżanek i kolegów po fachu zasługuje na ogromne brawa. To było wielkie poruszenie serc, dziękujemy. To działanie zaskutkowało tym, że kilka palet z m.in. środkami opatrunkowymi wyjechało w konwoju za wschodnią granicę – z uznaniem komentuje prezes Fundacji NEUCA dla Zdrowia, Bogusława Golus – Jankowska.

Dodam, że w naszej Fundacji bardzo doceniamy wspólne działania i zrozumienie z farmaceutami. Dzięki nim wiemy, jaka pomoc pacjentom jest najbardziej potrzebna.

Teraz farmaceuta zachęca do przekazania 1,5 proc. podatku na rzecz Ukrainy, tym bardziej, że właśnie zaczyna się okres rozliczeniowy.

Przekaż 1,5 % podatku

Zachęcam do przekazania 1,5% podatku na KRS0000474181 z celem szczegółowym “Pomoc Ukrainie”. Jestem przekonany, że te środki zostaną spożytkowane jak najlepiej i trafią do ludzi i w miejsca, gdzie są najbardziej potrzebne – apeluje farmaceuta.

Pomoc jest wciąż potrzebna. Działamy nieustannie!
Zdjęcia dzięki życzliwości Fundacji Humanosh imienia Sławy i Izka Wołosiańskich