Specjalna akcja dla Poznania i okolic! Osteobus Extra

Halo halo Poznań i okolice! Mamy przyjemność zaprosić Was do specjalnej akcji w ramach fundacyjnego Osteobusa, który jest w ogólnopolskiej trasie aż do końca wakacji.

Otóż: w 8 lokalizacjach województwa wielkopolskiego standardowe badanie kości w naszym Osteobusie wzbogacimy konsultacją wyników u eksperta w leczeniu osteoporozy z Centrum Medycznego Pratia Poznań.

Po badaniu densytometrycznym zapraszamy panie w wieku 50 – 80 lat na bezpłatną konsultację medyczną, podczas której pracownik Centrum Medycznego Pratia z Poznania przeanalizuje wynik oraz przekaże informacje na temat nowoczesnej terapii leczenia osteoporozy, obecnie niedostępnej dla wszystkich pacjentów.

Dodatkowa akcja dotyczy miejscowości:

11.05 (wtorek) 62-300 WRZEŚNIA SIENKIEWICZA 20

12.05 (środa) 62-300 WRZEŚNIA FROMBORSKA 46

13.05 (czwartek) 62-004 CZERWONAK LEŚNA 1

14.05 (piątek) 61-244 POZNAŃ BLIŹNIĄT 12

18.05 (wtorek) 64-550 DUSZNIKI JANA PAWŁA II 15

19.05 (środa) 60-189 POZNAŃ ZŁOTOWSKA 21

20.05 (czwartek) 64-300 NOWY TOMYŚL KOŚCIUSZKI 54

21.05 (piątek) 61-160 DASZEWICE POZNAŃSKA 5A

Udział w badaniu jest bezpłatny, wymagane są jednak wcześniejsze zapisy. Można ich dokonywać przed planowanym badaniem pod tym samym adresem, gdzie odbywać się będą badania. To zapewni brak kolejek przed osteobusem i zminimalizuje zagrożenie.