Projekt "Dorosłość bez próchnicy"

W związku z realizacją Projektu „Dorosłość bez próchnicy” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 zapraszamy składania ofert na usługi w zakresie organizacji i przeprowadzenia szkoleń dla edukatorów.(6 godz. x 4 edycje).

W każdej edycji szkolenia weźmie udział 20 os (10K i 10M). Zakres szkolenia uwzględni m.in. zapisy Programu edukacyjno-profilaktyczny w zakresie próchnicy zębów dla młodzieży [2019 - 2023]. Szkolenie powinno obejmować szczegółowe omówienia przygotowanego scenariusza zajęć, zaprezentowanie możliwych eksperymentów i form aktywizacji młodzieży w czasie warsztatów (należy przygotować katalog różnych działań, z których prowadzący warsztaty będą mogli wybrać konkretne rozwiązania).

Wykonawca zapewni salę (do 40 osób )wyposażoną na potrzeby przeprowadzenia szkoleń. Wykonawca pokryje koszt wynajmu sali wyposażonej, zgodnie z potrzebami projektu, m.in. w stoły, krzesła, rzutnik multimedialny z ekranem, komputer, tablice flipchart lub tablice suchościeralne, bezprzewodowy dostęp do Internetu oraz koszty utrzymania sali, w tym energii elektrycznej.

Sala oraz budynek, w którym się ona znajduje, zapewnia dostęp dla osób z niepełnosprawnością ruchową. Szkolenia będą się odbywały w warunkach przystosowanych dla osób z niepełnosprawnościami - np. podjazd oraz winda.

Pliki do pobrania:

- Zapytanie ofertowe

- Formularz ofertowy

- Oświadczenia

"Dorosłość bez próchnicy" - program edukacyjno-profilaktyczny w zakresie próchnicy zębów dla młodzieży ogłoszony przez Ministerstwo Zdrowia, w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020, organizatorem jest Warszawski Uniwersytet Medyczny w partnerstwie z Fundacją NEUCA dla Zdrowia

Wygrana oferta została przedstawiona przez firmę: Oktopus sp. z o.o;.