Badania diagnozujące ryzyko zawału serca SATRO

Fundacja NEUCA dla Zdrowia kolejny raz zaprasza na bezpłatne badania kardiologiczne.

Tym razem proponujemy pacjentom coś wyjątkowego! Unikalną metodę diagnostyki choroby niedokrwiennej serca – SATRO ECG. W analizie SATRO ECG zastosowano algorytmy, których implementacja opiera się na założeniach modelu elektrycznej pracy serca SFHAM. Dzięki temu na podstawie standardowych elektrokardiogramów możliwe jest uzyskanie informacji o aktywności poszczególnych pobudzeni, ich czasach trwania oraz możliwych przyczynach występowania zaburzeń.
Analiza SATRO ECG posiada pozytywne opinie:
Krajowego Konsultanta w dziedzinie kardiologii (ZAŁĄCZNIK)
Krajowego Konsultanta w dziedzinie medycyny rodzinnej (ZAŁĄCZNIK)
Krajowego Konsultanta w dziedzinie diabetologii (ZAŁACZNIK)
Krajowego Konsultanta w dziedzinie angiologii (ZAŁĄCZNIK)

Więcej informacji na stronie: http://www.satroecg.pl/

Choroby sercowo-naczyniowe są przyczyną ponad 80% wszystkich zgonów. Należy do nich między innymi Choroba Niedokrwienna Serca (CNS), która stanowi istotny problem współczesnej medycyny. Najczęściej prowadzi ona bowiem do zawału, a w rezultacie, w wielu przypadkach, nawet do nagłej śmierci sercowej.
Fundacja NEUCA dla Zdrowia proponuje innowacyjne i przełomowe bezinwazyjne badanie służące do wczesnego rozpoznania zaburzeń aktywności serca. Daje więcej danych niż standardowe EKG. Nie przegap!
PACJENCIE! Bezpośrednio po badaniu otrzymasz wynik standardowego EKG, automatyczny protokół z analizy SATRO ECG oraz automatyczny komentarz do wyników. W większości przypadków powyższa analiza pozwala na diagnozę przez lekarza rodzinnego, a w szczególnych przypadkach lekarz uzyskuje pewność o skierowaniu pacjenta do dalszej konsultacji specjalistycznej.
Lista lokalizacji, w których odbywają się badania znajduje się w załączniku.
Badania prowadzone są w godzinach 10:00-16:00, wcześniejsza rejestracja możliwa jest w lokalizacjach podanych w załączniku.