Innowacyjne badania diagnozujące ryzyko zawału serca

Fundacja NEUCA dla Zdrowia zaprasza na bezpłatne badania kardio. Tym razem proponujemy pacjentom coś ekstra! Wyjątkową metodę diagnostyki choroby niedokrwiennej serca, której istotnym elementem jest komputerowa analiza SATRO ECG, bazująca na nowatorskim modelu SFHAM.

Choroby sercowo-naczyniowe są przyczyną ponad 80% wszystkich zgonów. Należy do nich między innymi Choroba Niedokrwienna Serca (CNS), która stanowi istotny problem współczesnej medycyny. Najczęściej prowadzi ona bowiem do zawału, a w rezultacie, w wielu przypadkach, nawet do nagłej śmierci sercowej.

Fundacja NEUCA dla Zdrowia proponuje innowacyjne i przełomowe bezinwazyjne badanie służące do wczesnego rozpoznania zaburzeń aktywności serca. Daje więcej danych niż standardowe EKG. Nie przegap!

Bezpośrednio po badaniu otrzymasz wynik standardowego EKG, automatyczny protokół z analizy SATRO ECG oraz automatyczny komentarz do wyników. W większości przypadków powyższa analiza pozwala na diagnozę przez lekarza rodzinnego, a w szczególnych przypadkach lekarz uzyskuje pewność o skierowaniu pacjenta do dalszej konsultacji specjalistycznej. Lista lokalizacji, w których odbywają się badania znajduje się w załączniku.
Badania prowadzone są w godzinach 10:00-16:00, wcześniejsza rejestracja możliwa jest w lokalizacjach podanych w załączniku.

W Polsce co godzinę 11 osób przechodzi zawał serca. Daj sobie szansę na wczesną diagnozę.